miercuri, 17 iunie 2009

Atragi ceea ce gandesti ! Aplica ,,The Secret,, =,,Secretul,, se aplica si in imobiliare !


Draga cititorule,
Acest subiect este unul mai special, mai de suflet, mai de esenta, incerc prin aceste cuvinte sa va trezesc interesul spre un lucru fenomenal, spre ceva gratis, la care putem apela fara sa ne coste bani, ceva care tine in mod special de dorinta noastra de schimbare in mai bine, de dorinta noastra de prosperitate.
Ma bucur sa ma adresez voua, deoarece ma simt pregatita la randul meu de schimbare, mai ales cand esti disperat de tot ce se intampla in jurul tau,cand esti disperat de disperarea din jurul tau.
Acest film ,,The Secret,, este un fenomen care poate schimba pe fiecare din noi care este pregatit sa mearga mai ,,departe,, pe cai mai sigure, cu o sanatate mai buna, cu conturile mai mari, cu o casa mai frumoasa,cu orice isi doreste fiecare mai bine pentru el.
Iar fenomenul Secretului care se realizeaza, este doar in mintea noastra.
Dar pentru asta trebuie sa-ti cultivi cu atentie toate gandurile si dorintele, totul se bazeaza pe legea atractiei:ce gandesti si vizualizezi cu ardoare, se indeplineste!
Cu ardoare, din tot sufletul, sa simti cum te cuprinde o caldura placuta in tot corpul, cum esti plin de energie si dorinta sa mergi, sa mergi,sa mergi sa-ti vezi visele cu ochii deschisi.
Totul este posibil, creaza-ti propriile circumstante. SUCCES !

Va invit sa va cumparati filmul si cartea, mai jos am mai multe filme, primul cu primele 20 de minute din filmul original The Secret si mai multe din emisiunile lui Oprah.
Daca vrei sa vorbim despre reusitele noastre scrie-mi: contact @ stefaniatrandafir.com
Daca vrei sa citesti si cartea Secretul, am scris un review despre carte aici.

Filmul SECRETUL in limba romana :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About This Blog

Mai multe despre mine

Pasionata de fashion
Stefania Trandafir

Sunt implicata in proiecte personale:
Blog de fashion
Colaborator
Scriu despre vacante



  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP