vineri, 22 mai 2009

Agent imobiliar angajat sau antreprenor ? Esti proprietarul unei agentii imobiliare?

In primul rand aceasta este o oferta de asociere in biroul RE/MAX 5 STAR !
Prima intrebare, este o intrebare pe care multi agenti imobiliari si-au pus-o de-a lungul carierei lor.
Biroul RE/MAX 5 STAR vine in intampinarea acelor agenti imobiliari cu spirit antreprenorial care isi doresc sa fie in propria afacere dar nu de unul singur ci intr-o retea cu peste 100.000 de agenti la nivel global si peste 100 de agenti la nivel national, care-si doresc un brand puternic si training 24/24 de ore 365 zile pe an.
Daca esti interesat sa-ti continui cariera de agent imobiliar in propria ta afacere cu un comision maxim de 80% te astept la o discutie in care sa ne cunoastem si sa evaluam sansele pentru colaborare.
Am lansat acest anunt pentru a oferii sansa unei anumite categorii de agenti sa-si inceapa propria afacere cu costuri minime.
Daca esti proprietarul unei agentii imobiliare si esti in dificultate sa-ti continui singur afacerea, te rog sa ma contactezi sa ne intalnim pentru o discutie de la egal la egal.
Aceasta este o oferta limitata in timp, este bine sa iei decizia sa suni cat mai urgent !
RE/MAX este o organizatie foarte respectata dar de multe ori neinteleasa. Pentru a vedea daca RE/MAX este pentru tine stabileste o intalnire sunand la telefonul 0753093423, persoana de contact Stefania Trandafir -broker owner RE/MAX 5 STAR. http://www.joinremax.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About This Blog

Mai multe despre mine

Pasionata de fashion
Stefania Trandafir

Sunt implicata in proiecte personale:
Blog de fashion
Colaborator
Scriu despre vacante



  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP