marți, 7 aprilie 2009

De ce sa cumperi o franciza imobiliara

Sunt multi care ma intreaba de ce am cumparat o franciza imobiliara.
In primul rand am ales RE/MAX – pentru ca este franciza imobiliară nr.1 mondial !

IN PRIMUL RAND CE ESTE SI DE UNDE VINE RE/MAX ?
ISTORIA UNEI FIRME DE TALIA RE/MAX ESTE PLINA DE BUCURII si SUCCES DAR NU ESTE LIPSITA DE MULTA MUNCA SERIOASA SI MULTE SACRIFICII !



Pentru ca sunt foarte bine detaliate si explicate in cele 10 motive pentru care sa alegi RE/MAX le prezint ca atare:

…Doar 10 motive pentru a deveni partener RE/MAX !

RE/MAX – franciza imobiliară nr.1 mondial®

Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăţi decât RE/MAX ®

10. E afacerea ta, pentru tine, dar nu de unul singur !

Vrem să înveţi din succesul nostru. RE/MAX a fost creat de profesionişti de top in domeniul imobiliar. Ştim drumul spre succes, iar realizările noastre din ultimii 36 de ani o demonstrează.Intră în cea mai mare reţea de agenţii imobiliare independente, aflate in acelaşi sistem, sistemul RE/MAX. Dacă doreşti să îţi construieşti o agenţie imobiliară de succes, trebuie să priveşti cu atenţie oportunitatea pe care ţi-o oferă RE/MAX. Fă pasul decisiv! Fii partener RE/MAX !

Take a Step Above the Crowd®

9. Peste 5 miliarde de vizualizări într-un singur an, ale spoturilor tv ale RE/MAX, mai mult decât oricare altă reţea de agenţii imobiliare.

Un buget anual mondial de publicitate de peste 2 miliarde de dolari… Spoturi premiate la festivaluri de publicitate, difuzate in campanii intense, sprijină dezvoltarea continuă a reţelei RE/MAX şi, totodată, atrag clienţii pentru agenţiile francizate RE/MAX . Astfel toată lumea caştigă! Chiar în acest moment, cineva, undeva în lume, vizionează, ascultă sau citeşte o reclamă RE/MAX. Acea persoană ar putea fi chiar următorul tău client!
"Marcă extrem de puternică", RE/MAX se implică şi în competitii sportive de anvergura cum ar fi Formula 1, Cupa UEFA, Cupa mondiala de schi, Turneele europene sau nord-americane de golf ori in proiecte caritabile (Brest Cancer Foundation, Komen for the cure sau Children`s Miracle Network)…
RE/MAX este una dintre cele mai cunoscute mărci mondiale. şi una dintre cele mai respectate! Cei care vând sau cumpără proprietăţi imobiliare ştiu de ce vin la RE/MAX. Imaginează-ţi agenţia ta imobiliară, purtând sigla RE/MAX . Nu există o combinaţie mai bună!

Premier Market Presence®

8. RE/MAX ştie!

RE/MAX a ştiut din prima clipă care este piaţa si cine sunt clienţii!!!
Şi tu vei sti si ce stie RE/MAX – să fii cel mai bun din lume în imobiliare! Mai mult, vei avea acces la sistemul RE/MAX , cel mai complex sistem global imobiliar.Un sistem informatic mondial, de cereri si oferte exclusive, de referinte locale-nationale-internationale, de locare – relocare, rezidentiale si comerciale etc…"Networking" - lucrul intr-o retea mondiala de agentii imobiliare care isi genereaza reciproc clienti: Sistemul de listare pe internet, in reteaua internationala RE/MAX aduna si uneste cereri si oferte exclusive din intreaga lume , oferte care pot fi accesate simultan in peste 40 de limbi diferite!!! Acesta , impreuna cu sistemul de referinte si cu cel de matching, implemente de RE/MAX pe plan mondial au creat cea mai eficienta retea de agentii imobiliare independente care coopereaza intr-un parteneriat perfect.

The real estate leaders®

7. RE/MAX atrage şi formează profesionişti de top în domeniul imobiliar.

Trainerii noştri te vor învata cum sa devii cel mai bun în branşă şi îţi vor oferi sprijin si consultanţă profesioniste, ori de cate ori ai nevoie. Trainerii RE/MAX te vor învata cum sa devii cel mai bun în branşă şi îţi vor oferi sprijin si consultanţă profesioniste. Noi credem că succesul partenerilor noştri este succesul nostru! De aceea vom fi lângă tine când vei avea nevoie de noi!
RE/MAX a stabilit noi standarde în domeniul imobiliar, gestionând cele mai noi tehnologii informatice, strategii de vânzare, inovaţii de marketing şi afaceri. Acestea determina ca partenerii RE/MAX sa realizeze cele mai multe tranzactii din industria imobiliara.



Home of the Best Agents®

6. RE/MAX a crescut natural, neîncetat de la înfiinţarea in 1973, până în prezent!

RE/MAX a atras în ultimii 10 ani mai mulţi parteneri decat unii dintre competitorii săi în întreaga lor istorie.
Astăzi, RE/MAX are peste 100.000 de asociaţi de vânzari, în peste 6.700 de locaţii, din 70 de ţări. Spre deosebire de unii dintre competitorii săi, RE/MAX s-a dezvoltat organic, natural, fară fuziuni sau achiziţii.
Este momentul să fii şi tu parte a succesului mondial al RE/MAX, ca deţinător al unei francize.

And Still On the Rise®

5. RE/MAX UNIVERSITY, RE/MAX Satellite Network, RE/MAX MainStreet

RE/MAX este prima reţea din industria imobiliara care a avut web-site si este singura ce deţine o retea de televiziune prin satelit RSN®. Acum prin RE/MAX University poti fi online 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu trainingul in domeniul imobiliar la cel mai inalt nivel mondial – cursuri in format digital pentru managerii de agentii sau pentru agentii imobiliari, care pot fi vizualizate, descarcate in laptop ori pe i-pod, permitandu-ti sa te pregatesti oricand, relaxat acasa, in masina sau in avion… De aceea am creat "MainStreet", o impresionantă bază de date, de resurse, de tehnologie etc, accesibila on-line doar partenerilorRE/MAX.
Ce altceva mai vrei? RE/MAX a fost fondata pe inovatie. E determinanta pentru succesul nostru.
Acceseaza http://www.remax.com/ si convinge-te de implicarea noastra in tehnologie si training profesional.

Main Street. Not Wall Street.®

4. Pentru ca , încă din prima zi , vei fi "RE/MAX - lider mondial în imobiliare!"

"Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăţi imobiliare decat RE/MAX" este un adevăr pe care ceilalţi "grei" din industria imobiliara nici nu îndrăznesc să îl pună la îndoială! Entrepreneur Magazine plaseaza RE/MAX pe locul 1 in topul mondial al francizelor din industria imobiliară (

www.entrepreneur.com). şi nu doar… Zeci de alte publicaţii sau studii concluzionează că RE/MAX este "cu un pas înaintea competiţiei". Te-ai întrebat vreodata dacă franciza RE/MAX este cea mai bună alegere?...Ascultă expertii!

The Hometown Experts With a World of Experience®

3. Consiliere profesională full-time

Nici o altă reţea imobiliară mondială nu egalează RE/MAX atunci cand vine vorba despre susţinerea partenerilor săi în drumul către succes. Oricând, cu un simplu telefon, intri în legătură cu un reprezentant RE/MAX, care te va consilia în orice problemă legată de dezvoltarea francizei. Noi credem că succesul partenerilor noştri este succesul nostru!
De aceea vom fi lângă tine când vei avea nevoie de noi!

Home of the Best Agents®

2. Devenind partener RE/MAX vei profita, peste noapte, de prestigiul si de notorietatea mondială a mărcii.

Calitate, integritate, profesionalism, prestigiu şi notorietate. Toate vin odată cu numele RE/MAX !
Denumirea RE/MAX, simbolul - balonul cu aer cald, sloganurile sale, toate având notorietate si copyright mondial, vor putea fi folosite şi de tine atunci când vei face parte din marea familie RE/MAX. RE/MAX este una dintre cele mai cunoscute mărci mondiale. Şi una dintre cele mai respectate! Cei care vând sau cumpără proprietăţi imobiliare ştiu de ce vin la RE/MAX. Imaginează-ţi agenţia ta imobiliară, purtând sigla RE/MAX. Nu există o combinaţie mai bună!

Premier Market Presence®

1. Pentru că incă se mai poate!

Niciodată nu a fost un moment mai potrivit pentru a deveni partener RE/MAX. Doar un număr limitat de francize este disponibil în funcţie de populaţia fiecărui oraş. În România, RE/MAX a venit de puţin timp, deci, încă se mai poate! Singura greşeală pe care o poţi face este să nu vii destul de repede la RE/MAX .

When You Get the Facts...It's RE/MAX ®

"Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietati imobiliare decat RE/MAX "



Daca te intereseaza mai multe date despre omul care a adus RE/MAX in Romania citeste mai multe date aici: http://www.moneyexpress.ro/articol_12971/vanzatorul_de_francize.html
si pentru contact acceseaza situl http://www.remax.ro/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About This Blog

Mai multe despre mine

Pasionata de fashion
Stefania Trandafir

Sunt implicata in proiecte personale:
Blog de fashion
Colaborator
Scriu despre vacante



  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP