sâmbătă, 23 mai 2009

Statul garanteaza creditul ipotecar pentru achizitionarea primei locuinte!


Guvernul a aprobat miercuri 20 mai 2009 programul "prima casa". Toti cei care n-au avut pana acum o locuinta sau un credit ipotecar pe numele lor vor putea beneficia de garantii de la stat, pentru a lua mai usor imprumuturi ipotecare.

Programul “prima casa” garanteaza imprumutul pentru persoanele fizice care doresc sa-si achizitioneze prima locuinta, fie ca sunt imobile noi, fie din cele deja construite.

Conditia este ca aceste persoane sa nu fi beneficiat pana acum de un credit ipotecar. Valoarea maxima a creditului va fi insa de 60.000 de euro, iar programul va fi operational in 60 de zile.

In maximum 60 de zile, romanii vor putea ss-si cumpere case, garantate dintr-un fond de un miliard de euro de la stat. Asta au declarat premierul Boc si ministru Pogea. Daca nimeni nu se razgandeste, asa cum s-a mai intamplat, atunci efectele initiativei vor fi imediate si doar pozitive.

Read more...

vineri, 22 mai 2009

Agent imobiliar angajat sau antreprenor ? Esti proprietarul unei agentii imobiliare?

In primul rand aceasta este o oferta de asociere in biroul RE/MAX 5 STAR !
Prima intrebare, este o intrebare pe care multi agenti imobiliari si-au pus-o de-a lungul carierei lor.
Biroul RE/MAX 5 STAR vine in intampinarea acelor agenti imobiliari cu spirit antreprenorial care isi doresc sa fie in propria afacere dar nu de unul singur ci intr-o retea cu peste 100.000 de agenti la nivel global si peste 100 de agenti la nivel national, care-si doresc un brand puternic si training 24/24 de ore 365 zile pe an.
Daca esti interesat sa-ti continui cariera de agent imobiliar in propria ta afacere cu un comision maxim de 80% te astept la o discutie in care sa ne cunoastem si sa evaluam sansele pentru colaborare.
Am lansat acest anunt pentru a oferii sansa unei anumite categorii de agenti sa-si inceapa propria afacere cu costuri minime.
Daca esti proprietarul unei agentii imobiliare si esti in dificultate sa-ti continui singur afacerea, te rog sa ma contactezi sa ne intalnim pentru o discutie de la egal la egal.
Aceasta este o oferta limitata in timp, este bine sa iei decizia sa suni cat mai urgent !
RE/MAX este o organizatie foarte respectata dar de multe ori neinteleasa. Pentru a vedea daca RE/MAX este pentru tine stabileste o intalnire sunand la telefonul 0753093423, persoana de contact Stefania Trandafir -broker owner RE/MAX 5 STAR. http://www.joinremax.com

Read more...

miercuri, 6 mai 2009

Piata imobiliara se misca! Se vand imobile!


Ieri am trait o zi de cosmar.

Am o clienta care venea din Italia cu un buget de 30000 euro pentru achizitionarea unei garsoniere confort doi. Cererea era strict pe zona cartierului Pantelimon din Bucuresti.


Aveam patru oferte pregatite, doua din ele aveau o vechime de trei saptamani, celelalte erau mai noi. Etaje intre 5 si 10, una din ele era la etajul 10/10, mobilata si utilata la pretul de 30000 euro nediscutabil in zona Parcul Florilor, cu vedere spre parc...ideea este ca clienta a acceptat 10/10 pentru pozitia foarte buna a garsonierei.

Cosmarul a inceput de la ora 10 cand am aflat ca prima oferta la care mergem, tocmai s-a precontractat. Dar lucrurile nu s-au oprit aici, si celelalte garsoniere s-au tranzactionat tot ieri, ...am sa declar ziua de 5 mai 2009 ziua vanzarilor de top la garsonierele confort II din Pantelimon.

Daca ai la vanzare o garsoniera in Pantelimon la vanzare suna-ma !

Read more...

luni, 4 mai 2009

Studiu de caz! vila 1 Mai de vanzare 180.000 Euro


Acest prim studiu de caz vreau sa vi-l povestesc pentru ca acum in piata imobiliara din Romania se poate intampla orice.
Ce parare aveti de urmatoarea oferta:
Suprafata utila: 300 mp
Suprafata teren: 240 mp
Regim inaltime: S+P+E+M
An constructie: 1957
Adresa: BARBU LAUTARU COLT CU RADU GRECEANU
Nr. camere: 6
Nr. bucatarii: 2
Nr. bai: 3
Nr. balcoane: 1
Nr. terase: 1
Nr. garaje: 2
Nr. Fronturi stradale : 2
Front stradal principal: 20 m
Structura rezistenta: beton armat
Alte detalii:
Invelitoare acoperis: Sindrila AquaLine
CADASTRU/INTABULARE
CANALIZARE, APA, GAZ
Instalatie termica noua – cupru
Pe data de 2 martie am primit oferta de mai sus la pretul de 850.000 Euro.
Nici macar nu m-am sinchisit sa ma gandesc foarte mult la ea, de facut o vizionare nici macar nu-mi trecea prin minte.
Pe data de 9 martie oferta a reaparut pe emailul meu in urmatoarea forma:

PRETUL DE VANZARE SE DIMINUEAZA DE LA 850.000 EURO LA 550.000 EURO !!!!

Aceasta stire cu litere rosi si foarte mari mi-a ramas pe retina, am zis ca oferta se indreapta usor usor spre PAMANT !

Pe data de 16 martie 2009 primesc pe email urmatoarele:

PRETUL DE VANZARE SE DIMINUEAZA DE LA 550.000 EURO LA 480.000!

Mentionam ca datorita pozitiei, vizibilitatii de la strada principala si a impartirii interioare a vilei, aceasta se preteaza inclusiv la gradinita si/sau sediu firma. Amprenta pe sol a vilei, de 81mp lasa un spatiu aferent curtii de peste 160 mp.

Si la 480000 Euro mi se parea mult pentru ce cere piata in acest moment, asa ca m-am decis sa mai astept sa vad ce se intampla cu oferta.

Si surpriza a venit foarte repede !

FOARTE, FOARTE URGENT !!VILA ZONA TURDA/ 1 MAI PRETUL DE VANZARE : 180.000 EURO !!!!
Pret chilipir !

Reactia a fost de:CEEEEEEEEEEEEEEEEEEE? CUMMMMMMMMMMMM?

Pai la pretul acesta am si eu un client !

Am sunat pe domnul de la banca, corespondentul cu oferta si am aflat cu uimire ca da cand a trimis la cele cateva agentii cu care colaboreaza oferta respectiva, nimeni nu a miscat un deget pana cand nu a trimis anuntul minune cu 180.000 Euro ! Si licitatia a inceput acum de jos in sus, vanzarea facandu-se in final la 210.000 de Euro !

Interesant , nu-i asa ?

Mi-a povestit domnul de la banca ca asa agitatie la vizionarea unei case, nu a mai vazut de la targul de imobiliare !
Stimati clienti daca va intrereseaza astfel de oferte, va rog sa ma contactati mailto:stefania.trandafir@remax.ro%20pentru pentru a va avea in banca noastra de date:CLIENTI PENTRU OPORTUNITATI ! Te intereseaza un chilipir imobiliar ?

Read more...

About This Blog

Mai multe despre mine

Pasionata de fashion
Stefania Trandafir

Sunt implicata in proiecte personale:
Blog de fashion
Colaborator
Scriu despre vacante



  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP