sâmbătă, 26 decembrie 2009

Craciun fericit

Doresc un Carciun fericit tuturor cititorilor mei, tuturor celor care m-am felicitat pe email si prin sms.
Sarbatori fericite si tuturor colegilor din imobiliare, tuturor clientilor care au apelat la serviciile mele .
Asteptam anul 2010 ca pe unul mai bun, sper sa trecem mai repede peste criza imobiliara, unele tari din Europa exemplu UK au inregistrat cresteri usoare la vanzarea de imobile.
 2009 a adus la sfarsit de an o asociatie imobiliara pentru agentii din piata romaneasca, urmariti-ne si pe acest blog apairimobiliare.blogspot.com sa aflati ultimile noutati depre imobiliare, despre cum ne dorim sa prestam servicii cat mai profesionale.

Read more...

luni, 21 decembrie 2009

O asociatie profesionala pentru agentii imobiliari

Se numeste APAIR - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania !
Am muncit impreuna cu mai multi colegi din imobiliare la acest proiect care se doreste a fi ceva exclusiv, ceva care sa ,,hraneasca,, din toate punctele de vedere agentul imobiliar.
Da, am acceptat sa indeplinesc functia de secretar in APAIR pana in luna martie 2010, cand vor fi alegeri. Tin sa precizez acest lucru pentru ca am declarat in cateva randuri pe IMOPEDIA si pe alte surse de media ca nu sunt interesata sa fac parte din conducerea unei asociatii profesionale. In calitate de membru fondator al APAIR am simtit ca pot acum la inceput sa pun umarul la ,,lansarea la apa,, a asociatiei.
De cand am anuntat astazi la pranz in mai multe retele sociale si prin contact direct pe email cat mai multi agenti, feedback-ul este bun, oamenii din imobiliare sunt surprinsi, impresionati placut, unii sunt indignati, unii vor sa adere cat mai repede.
Este normal ca parerile sa fie impartite si din punctul meu de vedere respect toate opiniile.
Pentru a intelege cu adevarat ce se doreste a fi APAIR si ce inseamna, multi dintre agenti vor trece prin metamorfoza de inceput, care ii va ajuta sa se lamureasca cat mai corect daca au nevoie de serviciile unei retele la nivel national.
Personal stiu ce inseamna sa faci parte dintr-o retea imobiliara, este un lucru extraordinar, este locul unde poti sa te dezvolti pe toate planurile, iar daca aceasta retea ajunge la sute si apoi la mii de agentii acest lucru multiplica sansele fiecarui agent sa incheie cat mai rapid o tranzactie imobiliara in familia APAIR.
Pot sa afirm in cunostinta de cauza ca acesta asociatie este doar pentru acei agenti care doresc cu adevarat sa-si cultive brandul personal.
Stim cu totii ca agentul imobiliar ,,sfinteste locul,, in agentia in care este angajat, colaborator sau asociat. Am mai spus-o si in trecut, in viziunea mea agentii ar trebui comparati cu jucatorii de fotbal. Agentiile sa alerge dupa jucatori, nu jucatorii dupa agentii. Si acest lucru nu se poate intampla decat prin profesionalizare si perfectionare continua.
Facand parte dintr-o asociatie pentru agenti, fiecare isi da acceptul ca adera la codul etic al asocitiei care a fost creat ,,dupa chipul si asemarea,, NAR.
Apoi este vorba de asigurarile de raspundere profesionala, care pana acum nu au existat in Romania pentru agenti.
Da, MLS la nivel national este din nou in viata. A fost ,,resuscitat,, de APAIR pentru ca este mare nevoie de el. In acest site cu listari care va fi functional in ianuarie 2010, vor pute fi incarcate 3 tipuri de listinguri:
1. Listinguri in care agentul este mandatat de proprietar sa-l reprezinte.
2. Listinguri exclusive
3. Oferte deschise (cu conditia ca o proprietate sa fie listata doar o singura data si avem metode tehnice sa realizam acest lucru).
Da, pentru multi agenti punctul 1 si 2 sunt limbi straine, dar va rog sa credeti ca totul se invata, totul este de inteles si simplu dupa ce ai parcurs cateva ore de training. Nu intru in detalii, dar imi amintesc cand am inceput eu sa lucrez cu exclusivitati, a trebuit mai intai sa cred cu tarie ca acest lucru este posibil, si am plecat la prima intalnire cu clientul in care mi-am luat cu mine doar contracte de exclusivitate...si am reusit sa semnez primul contract de exclusivitate pe comision de 6% la vanzator, comision 0% la cumparator.
Inainte sa ganditi ca nu se poate, va rog sa va acordati o sansa sa invatati si sa incercati, dupa care putem sa discutam mai mult pe aceasta tema.
Ca sa concluzionez si sa raspund la intrebarea:,,La ce-ti foloseste tie Stefania asociatia asta?,, va spun care sunt punctele tari care ma intereseaza:
1. Pot sa-mi dezvolt brandul personal...sa explic:una este sa merg la client si sa-i spun ca sunt de la agentia X si am sa incerc sa-i vand casa, si una este sa-i spun ca sunt de la agentia X DAR fac parte dintr-o retea de 100...300..1000...3000 de agenti imobiliari si voi lista proprietatea lui si toti colegii mei o vor vedea si o vor promova daca au o cerere potrivita cu oferta mea.
2. AM reguli clare dupa care ,,joc,, in piata: cu clientii sau alti colegi de breasla, roata este deja inventata.
3. AM o asigurare de raspundere civila
4. Pot sa colaborez linistita cu un coleg din APAIR, fara teama ca ma poate ,,sari,, .
5. Stiu ca ,,cineva acolo sus ma iubeste,, , APAIR se va lupta pentru a obtine la nivel de Guvern, legi clare de functionare a agentilor imobiliari in piata romaneasca.
6. Voi avea acces la cursuri si traninguri profesionale platite, din partea unor firme de succes din SUA.
7. Voi avea ceva de spus in APAIR, vocea mea va conta, pentru ca voi putea sa votez; numai agentii imobiliari au drept de vot, chiar daca in asociatie se pot inscrie si agentii imobiliare, si chiar observatori .
Situl APAIR
Blogul APAIR care este desenat de subsemnata.

Read more...

vineri, 23 octombrie 2009

Bob Proctor In Romania 20-21 noiembrie 2009 Seminarul “Secretul vieții pe care ți-o dorești”

Seminarul “Secretul vieții pe care ți-o dorești” se va desfășura pe parcursul a 2 zile în perioada 20-21 noiembrie în București, la hotelul Rin Grand.


Vineri, 20 noiembrie 2009
08:00 - 09:00 Înregistrarea Participanților
09:00 - 10:30 Seminar Matinal I
10:30 - 11:00 Pauză
11:00 - 12:30 Seminar Matinal II
12:30 - 14:00 Pauză de Prânz
14:00 - 15:30 Seminar După-amiază I
15:30 - 16:00 Pauză
16:00 - 17:30 Seminar După-amiază II
18:00 - 19:30 Recepție VIP cu Bob Proctor
Sâmbătă, 21 noiembrie 2009
08:00 - 09:00 Recepție - Coffe Wakeup
09:00 - 10:30 Seminar Matinal III
10:30 - 11:00 Pauză
11:00 - 12:30 Seminar Matinal IV
12:30 - 14:00 Pauză de Prânz
14:00 - 16:30 Seminar După-amiază III
Bob Proctor este unul dintre protagonistii filmului THE SECRET.
Considerat a fi unul dintre cei mai de seamă mentori şi profesori al Legii Atracției, Bob Proctor se ocupă de peste 40 de ani cu dezlănţuirea adevăratului potenţial al minților oamenilor din toată lumea. Fondator al ’’Life Success Productions’’, Proctor este autorul cărţii de mare tiraj „You were born rich'' şi este susținut de Earl Nightingale, profesorul necontestat în ceea ce priveşte îmbunătățirea modului de viață prin schimbarea modului de a gândi.

Si pentru ca suntem la capitolul legea atractiei, vreau sa va spun ca exista pe piata un sistem de lucru a lui Bob Proctor, care se numeste ,,Cele 11 legi uitate,,. Spun ca este vorbe de un sistem deoarece tot programul contine 12 DVD-ri .
Ce spun altii despre acest program:




COMANDA AICI THE 11 FORGOTTEN LAWS !

Read more...

duminică, 4 octombrie 2009

Vinde singur casa intr-un program de 21 zile


Cand am vazut acest titlu si am urmarit si prezentarea, practic am constat ca este un ghid foarte bun si pentru un client vanzator dar si pentru un agent imobiliar, sunt tehnici pe care le urmaresc multe site-uri de vanzari direct proprietar din Romania. Ca o paranteza, aceste multe siteuri de vanzari direct proprietar sunt o sursa de vizionare si urmarire a proprietatilor in special pentru agentii imobiliari. Magazinul de case detine suprematia la acest capitol, dar sunt si altii care fac prezentari mai reusite a proprietatilor si cu mai mare grija la decrierea detaliilor depre proprietate.
Nu exclud posibilitatea ca se inchid tranzactii direct intre proprietari, dar ca se se intample acest lucru ambele parti isi asuma o serie de riscuri, asta daca nu-si angajeaza macar un avocat sa-i reprezinte.

Read more...

miercuri, 30 septembrie 2009

Apartament direct de la dezvoltator sau o revanzare ? Sa angajez un agent imobiliar ?

Ofertele imobiliare de la unii dezvoltatori sunt mult mai scazute la pret si au conditii de achizitionare mult mai bune, decat ofertele pe care doresc sa le vanda unii proprietari care au cumparat in acelasi complex in anul 2008.
Din acest motiv unii sunt disperati sa ajunga de multe ori sub pretul dezvoltatorilor de acum, deorece vor sa vanda acum si nu mai pot astepta. Chiar si in aceste conditii cand este cu 10% mai ieftin apartamentul proprietarului decat al dezvoltatorului, le este greu sa vanda.
Recomandarea pe care o fac celor care doresc sa vanda este sa angajeze un agent imobiliar sa-i reprezinte in vanzare. De ce ?
Raspunsul este foarte lesne de inteles. In momentul in care iesi cu o proprietate la vanzare si incep sa te contacteze cat mai multe agentii sau le contactezi tu pe ele, care este rezultatul imediat ? Cati dintre agenti au la acel moment un cumparator real ? Cati doresc sa riste sa investeasca in marketing de promovare intr-o proprietate pe care nu o pot controla ?
Sunt multi vanzatori care trimit zilnic oferte de vanzare pe email la agentii cu textul:,,Va rog sa ma cautati daca aveti un cumparator, sa aveti in vedere oferta mea in baza dvs. de date,,.
Practic vanzatorul incearca sa invete sa-si vanda proprietatea:vezi siteurile de vanzare direct proprietar. Dar cine are timp sa invete asa ceva ? Asta-i treaba agentului:sa vanda, sa intermedieze servicii care conduc la vanzarea sau inchirierea unei proprietati . Fara un mandat de reprezentare din partea proprietarului, nici un agent nu face tot ce trebuie sa faca pentru a se finaliza o tranzactie imobiliara. In primul rand ca nu poate sa colaboreze nici macar cu colegii lui din birou sau cativa din piata pe care ii stie.
De ce? In primul rand pentru ca nu poate sa dezvaluie locatia, nu poate sa prezinte un dosar cu toate actele proprietatii de teama ca ii fura alt agent informatiile, iar in felul acesta se formeaza un cerc vicios. Pe partea cealalta cumparatorii din piata sunt nemultumiti de informatiile pe care le primesc de la ageti despre o proprietate, ajung la vizionare cu un agent care vede si el proprietatea in premiera cu potentialul cumparator. Cand incep ,,sapaturile,, despre actele proprietatii de cele mai multe ori apar tot felul de nereguli:acte incomplete, cladiri cu risc seismic care nu figuram pe lista cladirilor de la primarie, transformari in imobil fara autorizatie de construire, etc.
Recomand si cumparatorului sa-si angajeze un singur agent pentru cererea lui, chiar comparam aceste situatii de angajare a aunui agent pentru vanzare sau cumparare cu situatia avocatilor...cine merge in instanta sa se reprezinte singur ? toata lumea angajeaza un avocat, asa si in situatia vanzarii sau cumpararii unui imobil, alegeti-va un agent imobiliar care sa va reprezinte interesele:veti scuti timp si bani in cele din urma.

Read more...

vineri, 3 iulie 2009

ARAI si transformarea in asociatie profesionala a agentilor imobiliari


Azi am intrat pe situl ARAI-ului sa vad daca au aparut noutati si am avut surpriza sa gasesc cele doua variante propuse pentru transformarea in Asociatie Profesionala a Agentilor Imobiliari.
Este un pas important pe care vrea sa-l faca ARAI-ul, dar dupa o lectura rapida a celor doua variante iti dai seama ca in ARAI sunt doua tabere clare :aripa veche care se desparte greu de fosta asociatie si care are VARIANTA 1, si aripa noua, care doreste ca lucrurile sa fie transparente si nepartinitoare cu VARIANTA 2 .
Comentarii la VARIANTA 1
Obiective !
Pentru ca este un PROIECT, trebuiesc mai bine definite unele aspecte, adica la fiecare obiectiv trebuie precizat foarte clar prin ce activitati se duce la indeplinire.
- Din punctul meu de vedere este OK ca o asociatie profesionala imobiliara sa poata avea in componenta si SRL sau alt tip de corporatie, atata timp cat are cel putin un membru angajat sau asociat care are statut de membru titular. Dar in aceasta situatie respectivul SRL-ul nu are drept de vot, doar persoanele membre titulare sau aspitante care sunt la randul lor membrii ARAI au drept de vot.
Asa ca la... membrii asociatiei pot fi:
a) membri aspiranţi, persoane fizice -cu drept de vot
b) membri titulari, persoane fizice - cu drept de vot
c) membri corporativi, persoane juridice -fara drept de vot, dar a caror agenti trebuie sa fie fiecare membru ARAI.
Dupa parerea mea, diferenta dintre membru aspirant si membru titular ar trebui sa fie pe baza de competente profesionale.
Dreptul la vot:
Ma repet, persoanele juridice nu au drept la vot, ele voteaza odata ca persoane PFA sau PFI, voteaza persoana nu societatea care este formata din persoane, iar punctajul este aberant, ce inseamna puncte ? Fiecare persoana este un punct .
Ce daca esti membru fondator, cel care are acum 15 ani, peste 5 ani cand va fi agent imobiliar este vinovat ca s-a nascut mai tarziu si pentru asta este chiar penalizat cu 9 puncte. Este stupid !
Suna de parca cineva are teama ca isi pierde ,,scaunul din ARAI,, !
Cotizatia
Cine vrea sa-si inscrie si firma in ARAI sa plateasca de cinci ori mai mult cotizatia lunara, asta independent de fiecare agent care plateste ca este membru ARAI.
Organizarea si conducerea ARAI va fi sustinuta doar de membrii PFA,PFI, corporatiile nu au drept de reprezentare.
Asigurarea profesionala
Nu se spune nimic despre polita de asigurare a agentului, este obligatoriu ca fiecare membru ARAI sa aiba o polita profesionala de asigurare.
Nu se aminteste nimic de VISTIERIA asociatiei, din ce se compune ea, codul etic mai are lucruri de schimbat.
Comentariu pentru VARIANTA 2
La obiective, trebuiesc amintite si activitatile prin care se realizeaza acestea.
Asigurarea profesionala ?
In rest mi se pare OK! Aceasta varianta nu are nimic suspect in ea !

Read more...

joi, 18 iunie 2009

Evolutia chiriilor in Bucuresti din iunie 2009, comparativ cu mai 2008

Aceasta discutie o fac pentru tipul de imobile vechi, construite pana in 1990.
Aceste chirii depind ca evolutie,in primul rand de locatie, de starea blocului, de datornicii de la intretinere,de faptul daca este sau nu este mobilat, pe cate luni se doreste chiria in avans,
daca exista un loc de parcare inchiriat de la primarie, daca constructia este cu risc seimic.

ZONE:

garsoniere

SECTOR 1 -Magheru 420 Euro - 315 Euro /lunar
SECTOR 2 -Pantelimon 300 Euro- 225 Euro/lunar
-Iancului 385 Euro- 280 Euro/lunar
SECTOR 3 -Unirii 510 euro-330 Euro/lunar
-Titan 340 Euro-250 Euro/lunar
SECTOR 4 -Berceni 330 Euro-230 Euro/lunar
SECTOR 5 -13 Septembrie 370- 300 Euro/lunar
SECTOR 6 -Dr Taberei 330 -250 Euro/lunar

2 camere
ZONE:
SECTOR 1 -1 MAI 560- 340 Euro /lunar
SECTOR 2 -Colentina 500 Euro- 360 Euro/lunar
-Iancului 480 Euro- 355 Euro/lunar
SECTOR 3 -Unirii 740 euro-520 Euro/lunar
-Titan 450 Euro-330 Euro/lunar
SECTOR 4 -Berceni 420 Euro-325 Euro/lunar
SECTOR 5 -13 Septembrie 480- 400 Euro/lunar
SECTOR 6 -Dr Taberei 450 -330 Euro/lunar

3 camere:
ZONE:
SECTOR 1 -1 Mai 700 Euro - 490 Euro /lunar
SECTOR 2 -Pantelimon 550 Euro- 420 Euro/lunar
-Iancului 600 Euro- 480 Euro/lunar
SECTOR 3 -Unirii 1050 euro-650 Euro/lunar
-Titan 650 Euro-490 Euro/lunar
SECTOR 4 -Berceni 520 Euro-390 Euro/lunar
SECTOR 5 -13 Septembrie 700- 500 Euro/lunar
SECTOR 6 -Dr Taberei 650 -460 Euro/lunar

4 camere
ZONE:
SECTOR 1 -Dorobanti 1400 Euro - 850 Euro /lunar
SECTOR 2 -Pantelimon 650 Euro- 500 Euro/lunar
-Iancului 660 Euro- 490 Euro/lunar
SECTOR 3 -Unirii 1200 euro-770 Euro/lunar
-Titan 700 Euro-530 Euro/lunar
SECTOR 4 -Berceni 590 Euro-420 Euro/lunar
SECTOR 5 -13 Septembrie 740- 530 Euro/lunar
SECTOR 6 -Dr Taberei 710 -520 Euro/lunar

In primele cinci luni ale lui 2009 s-a intamplat cea mai accentuata scadere a chiriilor, acest lucru s-a intamplat din mai multe motive:
- scaderea preturilor la vanzare pe fiecare segment imobiliar in parte
- scaderea puterii de cumparare a unei chirii, au plecat foarte multi cetateni straini care aveau contracte de business in Romania, iar populatia este mai saraca din cauza crizei financiare.

Nu se poate vorbi de o zona care a suferit in mod special, au fost afectate toate zonele, avem date ca au fost luni martie-aprilie cand scaderile din punct de vedere procentual au fost mai accentuate, acest fenomen s-a intamplat deoarece foarte multi proprietari erau de ceva luni in piata cu apartamentele la inchiriat, pe luna ce trecea ei pierdeau bani, iar in final au acceptat preturi mult mai mici.

Episodul cu studentii care se intampla la inceputul lui august-septembrie, nu va insemna decat o ,,rafala foarte slaba de vant,, asupra ofertelor din imobiliare la inchiriere.
De la inceputul anului si pana acum au fost la inchiriere pe piata din Bucuresti un numar de 15.000 de garsoniere,apartamente si case, fata de aceiasi perioada in 2008, cand au fost in total 9300 .

Read more...

miercuri, 17 iunie 2009

Atragi ceea ce gandesti ! Aplica ,,The Secret,, =,,Secretul,, se aplica si in imobiliare !


Draga cititorule,
Acest subiect este unul mai special, mai de suflet, mai de esenta, incerc prin aceste cuvinte sa va trezesc interesul spre un lucru fenomenal, spre ceva gratis, la care putem apela fara sa ne coste bani, ceva care tine in mod special de dorinta noastra de schimbare in mai bine, de dorinta noastra de prosperitate.
Ma bucur sa ma adresez voua, deoarece ma simt pregatita la randul meu de schimbare, mai ales cand esti disperat de tot ce se intampla in jurul tau,cand esti disperat de disperarea din jurul tau.
Acest film ,,The Secret,, este un fenomen care poate schimba pe fiecare din noi care este pregatit sa mearga mai ,,departe,, pe cai mai sigure, cu o sanatate mai buna, cu conturile mai mari, cu o casa mai frumoasa,cu orice isi doreste fiecare mai bine pentru el.
Iar fenomenul Secretului care se realizeaza, este doar in mintea noastra.
Dar pentru asta trebuie sa-ti cultivi cu atentie toate gandurile si dorintele, totul se bazeaza pe legea atractiei:ce gandesti si vizualizezi cu ardoare, se indeplineste!
Cu ardoare, din tot sufletul, sa simti cum te cuprinde o caldura placuta in tot corpul, cum esti plin de energie si dorinta sa mergi, sa mergi,sa mergi sa-ti vezi visele cu ochii deschisi.
Totul este posibil, creaza-ti propriile circumstante. SUCCES !

Va invit sa va cumparati filmul si cartea, mai jos am mai multe filme, primul cu primele 20 de minute din filmul original The Secret si mai multe din emisiunile lui Oprah.
Daca vrei sa vorbim despre reusitele noastre scrie-mi: contact @ stefaniatrandafir.com
Daca vrei sa citesti si cartea Secretul, am scris un review despre carte aici.

Filmul SECRETUL in limba romana :

Read more...

RE/MAX si Toyota: O echipa invingatoare indiferent de cursa!


RE/MAX Europe face echipa cu Toyota Motorsport, intr-un proiect indraznet care va transforma circuitul exclusivist de Formula 1 intr-o platforma de maxima expunere pentru logo-ul liderului international in imobiliare.



Parteneriatul va creste in mod semnificativ vizibilitatea publica a RE/MAX prin acest circuit de larga popularitate. Logo-ul RE/MAX este prezent pe toate platformele de branding ale echipei inclusiv pe salopetele pilotilor echipei Panasonic Toyota Racing, pe castile membrilor echipajului si la pit stop.Cu o medie de 55 milioane de persoane care urmaresc fiecare cursa la Tv, sefii celor doua companii au salutat parteneriatul desemnand RE/MAX Europe “ Furnizor Oficial de Servicii Imobiliare” pentru Toyota Motorsport ca si castigator cert al urmatorului scop comun si anume extinderea statutului de lideri de piata.“Este potrivit pentru RE/MAX Europe sa fie asociat cu un sport superior cum este Formula 1“ a spus Chuck Lemire, Chief Operating Officer al RE/MAX Europe Regional Services. “ Ca si la Toyota Motorsport si la RE/MAX Europe avem o pasiune... (citeste tot articolul )

Read more...

sâmbătă, 13 iunie 2009

Comision 0% pentru cumparatorii din proiectul PRIMA CASA


Biroul RE/MAX 5 Star se pozitioneaza cu o oferta de comision 0% pentru cumparatorii din Programul PRIMA CASA !
Consideram ca este important sa contribuim astfel la un program prin care cati mai multi clienti ai nostri sa poata beneficia de aceasta facilitate.
RE/MAX 5 Star ofera astfel un pachet cat mai complet de servicii imobiliare cat si servicii conexe si aici ma gandesc in primul rand la colaborarea cu brokerul de credite CREDIT ZONE !, la colaborari cu cadastristi, evaluatori si notari.

Read more...

miercuri, 10 iunie 2009

In speranta ca ARAI se va transforma in ASOCIATIE PROFESIONALA

Promisiunea ca ARAI se transforma din Asociatie Patronala in Asociatie Profesionala a fost facuta AICI in data de 9 martie 2009 .
Au trecut trei luni si acest lucru se pare ca este greu de realizat dupa cum aflam de AICI .
Personal am sustinut urmatoarele lucruri:
- asociatie imobiliara profesionala liberala pentru agentii imobiliari profesionisti din Romania
- un sistem de colaborare pentru ofertele agentilor-sistemul MLS
- asigurari profesionale pentru agentii imobiliari
- am recomandat sa ne uitam in curtea vecinilor la colegii evaluatori care au Asociatia ANEVAR care este un model de asociatie profesionala liberala pentru mine.
Din tot ce s-a discutat pe bloguri, concluzia este ca toti agentii care doresc sa imbratiseze aceasta meserie, doresc o asociatie profesionala care sa ii reprezinte, dar sunt multi care sustin ca ARAI este o asociatie in care functioneaza ,,grupuri de interese,, .
Chiar presedinta ARAI colega Ruxandra Cleciu declara ieri 9 iunie 2009, intr-un interviu dat, ca: "Îmi depun mandatul. M-am simţit forţată să închei un parteneriat pentru un proiect cu fonduri structurale de 5 milioane de euro cu o firmă de soft, în care partenerul ar fi câştigat 2.2 milioane de euro, fără a oferi amănunte.
Presiunile au venit de la un grup de interese". ,,...un grup de interese care direcţionează ARAI-ul pe nişte căi împinse de interese personale,,.

Demisia Ruxandrei Cleciu o vad ca pe o situatie limita careia nu i-a mai putut face fata, este greu sa vezi ca toata munca ta intr-o asociatie (am inteles ca este un voluntariat) se duce pe apa sambetei si lucrurile se indreapta catre o directie necontrolata.
Personal as fi interesata si de parerea lui Dan Negulescu care este vicepresedinte ARAI si care stiu ca este persoana care a sustinut foarte mult MLS ARAI . Doresc sa aflu si parerea colegei Carmen Mihaita secretar ARAI.
Pe de alta parte doresc sa aflu si parerea membrilor ARAI despre ultima sedinta in care nu s-a respectat ordinea de zi, fiind multi participanti care doreau alegeri, care doreau schimbarea membrilor din grupul director.
Motivul pentru care nu am intrat in MLS ARAI a fost si ramane acela ca trebuia sa ma inscriu mai intai in ARAI -o asociatie patronala- iar acest lucru nu reprezinta in acest moment interesele mele de agent imobiliar.
Imi pare bine ca nu am intrat in ARAI, am promis ca intru dupa ce se transforma in asociatie profesionala liberala, iar acum asist la acest scandal care pentru mine se reduce doar la lupta pentru putere, la lupta pentru ,,ciolan,, .
In situatia asta ma lipsesc si de MLS ARAI, ma limitez la MLS din reteaua RE/MAX nationala si internationala.

Read more...

sâmbătă, 6 iunie 2009

60 de minute cu RE/MAX !


Eveniment organizat in Bucuresti 15 iunie 2009
Evenimentul este organizat de RE/MAX la Hotelul Residence Cerisiers in data de 15 iunie 2009 ora 19, intrarea libera numai pe baza de invitatie. Te invit sa participi la o prezentare inedita cu speaker-i de renume international si agenti RE/MAX de top din Romania care iti vor arata cum sa ai succes in imobiliare, in afacerea ta, intr-o piata imobiliara de ,,criza,, .
Pentru a primi o invitatie pe numele tau, trimite-mi te rog un email la stefania.trandafir@remax.ro cu datele tale de contact pentru ,,60 minute cu RE/MAX,, .

Read more...

joi, 4 iunie 2009

Un nou SCAM in imobiliare

SCAMURI din ce in ce mai subtile.

Luati aminte si de acesta !

You have received a new response to your Mondinion.com Real Estate Listing from Bob Morris (Phone: +447943415710): Mansion Hotel Restaurant Bucur for sale in Bucharest!
Sender Name: Bob MorrisSender E-Mail:
bob_morris54@yahoo.co.ukSender Phone Number: +447943415710Message:

Dear Friend,
Greetings!
I am corresponding to you on the basis of your Good Name and Address which I obtain through international reliable skills of business research, where by I come to understand that you are famous and reliable property owner
I am interested on your property listed for sale,kindly give me more details and pictures.
I will relocate with my family to meet you and I am willing to give you 10% commission from the total investment funds, if you can handle this project perfectly. I have a total sum of ($16.10Million USD) deposited in a Financial Firm in ready for this investment.
I shall hand over this fund to you once I confirm that you are capable of handling this project on my behalf.
Thanks.

Yours Truly, Mr.and Mrs BOB MORRIS

Email: bob_morris54@yahoo.co.uk

Phone:+447031890667,+447943415710

Atentie: apare si aici:

http://www.pinoyprofessionals.com/ads/real-estate/land-for-sale/batangas-lot-for-sale-2861/details/

si aici ;

http://www.propertysalesdirect.com.au/blog/archives/24#comments

Read more...

luni, 1 iunie 2009

Apartament 3 camere la vanzare la Km 0 UNIVERSITATE

La sfarsit de saptamana m-am ocupat de listarea unui apartament cu 3 camere chiar in zona Km-etrului zero, la Universitate vis-a-vis de Institutul de Arhitectura si peste drum de Teatrul National si Hotel Intercontinental.
M-am bucurat de aceasta oferta pentru ca este pozitionata foarte bine si in acelasi timp este intr-un bloc ,,nou,, constructie 1980, comparativ cu ce ani de constructie avem pe Bdul Magheru si Bdul Nicolae Balcescu :intre 1928 si 1940.
O parte din blocul DUNAREA 1 a fost construit pe amplasamantul blocului Dunarea care s-a probusit la cutremurul din 1977 .
Arhitectii au facut un proiect pentru un bloc care sa reziste la un cutremur grad seismic 8.
BLOCUL DUNAREA IN 1970

BLOCUL DUNAREA IN 1981


Apartamentul este superb, cu 3 camere decomandate, la etajul 7 din 10 nivele, suprafata utila de 90 mp, bloc constructie 1980, doua grupuri sanitare, bucatarie mobilata si ultilata open-space impreuna cu livingul.In subteranul blocului si a zonei exista posibilitati de inchiriere parcare cu plata in jur de 250 lei lunar.
Blocul Dunarea se afla la 2 minute de statia de metrou Universitate, acces la un numar mare de autobuze si troleibuze, in apropiere se gasesc restaurante, magazine alimentare si nealimentare.
Peste bulevard este hotel Intercontinental.
Este o zona animata si plina de viata zi si noapte.
Apartamentul se preteaza pentru locuit si pentru sediu de firma, in bloc mai exista si alte firme. PRET: 192.000 euro



SCHITA APARTAMENTULUI:



VEDERE DIN EXTERIOR A APARTAMENTULUI:

Read more...

sâmbătă, 23 mai 2009

Statul garanteaza creditul ipotecar pentru achizitionarea primei locuinte!


Guvernul a aprobat miercuri 20 mai 2009 programul "prima casa". Toti cei care n-au avut pana acum o locuinta sau un credit ipotecar pe numele lor vor putea beneficia de garantii de la stat, pentru a lua mai usor imprumuturi ipotecare.

Programul “prima casa” garanteaza imprumutul pentru persoanele fizice care doresc sa-si achizitioneze prima locuinta, fie ca sunt imobile noi, fie din cele deja construite.

Conditia este ca aceste persoane sa nu fi beneficiat pana acum de un credit ipotecar. Valoarea maxima a creditului va fi insa de 60.000 de euro, iar programul va fi operational in 60 de zile.

In maximum 60 de zile, romanii vor putea ss-si cumpere case, garantate dintr-un fond de un miliard de euro de la stat. Asta au declarat premierul Boc si ministru Pogea. Daca nimeni nu se razgandeste, asa cum s-a mai intamplat, atunci efectele initiativei vor fi imediate si doar pozitive.

Read more...

vineri, 22 mai 2009

Agent imobiliar angajat sau antreprenor ? Esti proprietarul unei agentii imobiliare?

In primul rand aceasta este o oferta de asociere in biroul RE/MAX 5 STAR !
Prima intrebare, este o intrebare pe care multi agenti imobiliari si-au pus-o de-a lungul carierei lor.
Biroul RE/MAX 5 STAR vine in intampinarea acelor agenti imobiliari cu spirit antreprenorial care isi doresc sa fie in propria afacere dar nu de unul singur ci intr-o retea cu peste 100.000 de agenti la nivel global si peste 100 de agenti la nivel national, care-si doresc un brand puternic si training 24/24 de ore 365 zile pe an.
Daca esti interesat sa-ti continui cariera de agent imobiliar in propria ta afacere cu un comision maxim de 80% te astept la o discutie in care sa ne cunoastem si sa evaluam sansele pentru colaborare.
Am lansat acest anunt pentru a oferii sansa unei anumite categorii de agenti sa-si inceapa propria afacere cu costuri minime.
Daca esti proprietarul unei agentii imobiliare si esti in dificultate sa-ti continui singur afacerea, te rog sa ma contactezi sa ne intalnim pentru o discutie de la egal la egal.
Aceasta este o oferta limitata in timp, este bine sa iei decizia sa suni cat mai urgent !
RE/MAX este o organizatie foarte respectata dar de multe ori neinteleasa. Pentru a vedea daca RE/MAX este pentru tine stabileste o intalnire sunand la telefonul 0753093423, persoana de contact Stefania Trandafir -broker owner RE/MAX 5 STAR. http://www.joinremax.com

Read more...

miercuri, 6 mai 2009

Piata imobiliara se misca! Se vand imobile!


Ieri am trait o zi de cosmar.

Am o clienta care venea din Italia cu un buget de 30000 euro pentru achizitionarea unei garsoniere confort doi. Cererea era strict pe zona cartierului Pantelimon din Bucuresti.


Aveam patru oferte pregatite, doua din ele aveau o vechime de trei saptamani, celelalte erau mai noi. Etaje intre 5 si 10, una din ele era la etajul 10/10, mobilata si utilata la pretul de 30000 euro nediscutabil in zona Parcul Florilor, cu vedere spre parc...ideea este ca clienta a acceptat 10/10 pentru pozitia foarte buna a garsonierei.

Cosmarul a inceput de la ora 10 cand am aflat ca prima oferta la care mergem, tocmai s-a precontractat. Dar lucrurile nu s-au oprit aici, si celelalte garsoniere s-au tranzactionat tot ieri, ...am sa declar ziua de 5 mai 2009 ziua vanzarilor de top la garsonierele confort II din Pantelimon.

Daca ai la vanzare o garsoniera in Pantelimon la vanzare suna-ma !

Read more...

luni, 4 mai 2009

Studiu de caz! vila 1 Mai de vanzare 180.000 Euro


Acest prim studiu de caz vreau sa vi-l povestesc pentru ca acum in piata imobiliara din Romania se poate intampla orice.
Ce parare aveti de urmatoarea oferta:
Suprafata utila: 300 mp
Suprafata teren: 240 mp
Regim inaltime: S+P+E+M
An constructie: 1957
Adresa: BARBU LAUTARU COLT CU RADU GRECEANU
Nr. camere: 6
Nr. bucatarii: 2
Nr. bai: 3
Nr. balcoane: 1
Nr. terase: 1
Nr. garaje: 2
Nr. Fronturi stradale : 2
Front stradal principal: 20 m
Structura rezistenta: beton armat
Alte detalii:
Invelitoare acoperis: Sindrila AquaLine
CADASTRU/INTABULARE
CANALIZARE, APA, GAZ
Instalatie termica noua – cupru
Pe data de 2 martie am primit oferta de mai sus la pretul de 850.000 Euro.
Nici macar nu m-am sinchisit sa ma gandesc foarte mult la ea, de facut o vizionare nici macar nu-mi trecea prin minte.
Pe data de 9 martie oferta a reaparut pe emailul meu in urmatoarea forma:

PRETUL DE VANZARE SE DIMINUEAZA DE LA 850.000 EURO LA 550.000 EURO !!!!

Aceasta stire cu litere rosi si foarte mari mi-a ramas pe retina, am zis ca oferta se indreapta usor usor spre PAMANT !

Pe data de 16 martie 2009 primesc pe email urmatoarele:

PRETUL DE VANZARE SE DIMINUEAZA DE LA 550.000 EURO LA 480.000!

Mentionam ca datorita pozitiei, vizibilitatii de la strada principala si a impartirii interioare a vilei, aceasta se preteaza inclusiv la gradinita si/sau sediu firma. Amprenta pe sol a vilei, de 81mp lasa un spatiu aferent curtii de peste 160 mp.

Si la 480000 Euro mi se parea mult pentru ce cere piata in acest moment, asa ca m-am decis sa mai astept sa vad ce se intampla cu oferta.

Si surpriza a venit foarte repede !

FOARTE, FOARTE URGENT !!VILA ZONA TURDA/ 1 MAI PRETUL DE VANZARE : 180.000 EURO !!!!
Pret chilipir !

Reactia a fost de:CEEEEEEEEEEEEEEEEEEE? CUMMMMMMMMMMMM?

Pai la pretul acesta am si eu un client !

Am sunat pe domnul de la banca, corespondentul cu oferta si am aflat cu uimire ca da cand a trimis la cele cateva agentii cu care colaboreaza oferta respectiva, nimeni nu a miscat un deget pana cand nu a trimis anuntul minune cu 180.000 Euro ! Si licitatia a inceput acum de jos in sus, vanzarea facandu-se in final la 210.000 de Euro !

Interesant , nu-i asa ?

Mi-a povestit domnul de la banca ca asa agitatie la vizionarea unei case, nu a mai vazut de la targul de imobiliare !
Stimati clienti daca va intrereseaza astfel de oferte, va rog sa ma contactati mailto:stefania.trandafir@remax.ro%20pentru pentru a va avea in banca noastra de date:CLIENTI PENTRU OPORTUNITATI ! Te intereseaza un chilipir imobiliar ?

Read more...

marți, 21 aprilie 2009

Casa care aluneca ,Sliding house, in Suffolk Anglia cu video




Aceasta arhitectura de tip bungalow, are posibilitatea sa alunece pe niste sine bine fixate in pamant.
Arhitectii londonezi dRMM care au realizat acesta casa pe o comanda a unei persoane particulare au proiectat-o cu acoperisul si cu peretii mobili,care pot fi mutati pentru a acoperi şi dezvălui o parte a locuinţei.


Casa are locatia in Suffolk Anglia are o lungime de 28 ml si cantareste 50 tone.
Un proiect de casa indraznet, exclusivist si unicat .
O clădire de 28m liniar aparent simpla urmează indicatorii de proiectare si unii de incadrare in zona:latimea maximă permisă 5.8m , inaltime 7.2m si totul este feliat in 3 programe; 16m casa, 5m garaj şi 7m anexa. Garaj este tras de pe axe, pentru a forma o curte intima între feliile de clădire.


Toata minunatia functioneaza cu ajutorul a patru motoare care sunt alimentate de la panouri solare.
Liniile de culisare pot fi extinse daca in viitor proprietarul se gandeste sa construiasca o piscina.


Dinamica care se construieste prin schimbarea spatiului este un lucru greu de definit prin cuvinte. Am gasit un filmulet video pentru acest proiect de casa care este foarte sugestiv.


World's Only 'Sliding House' - More amazing videos are a click away

Read more...

luni, 20 aprilie 2009

Extraordinar ! O casa proiectata pentru a putea locui impreuna cu pisici-made Japan


Este o adevarata surpriza aceasta casa care a fost proiectata special pentru a convietui impreuna cu propriile pisici. Sau a fost proiectata pentru ca pisicile sa poata convietui impreuna cu stapanul lor.
Este o idee geniala, iar proprietarul casei, un japonez, este cu siguranta un mare iubitor de pisici. Totul este gandit pana in cel mai mic amanunt:la baie este prevazut un loc special si petru pisicute, in bucataie tot felul de locuri in care se poate ascunde sau pe care se poate catara,in living totul este pe grinzi suspendate, o tara a minunilor pentru pisicute; este cu atat mai distractiv daca sunt cel putin doua pisicute.

Pisicuta mea Remax a fost mai devreme langa mine pe birou dar bine ca nu a vazut aceste poze ca mi-ar fi miaunat ca vrea si ea cava asemanator...ca este un nou trend...
Aceste imagini fantastice cu proiectul de casa pentru pisici,sunt de la Asahi Kasei’s Plus-Nyan house.

Read more...

Feng Shui in designul centrelor comerciale

Practica feng shui a luat fiinta cu circa 6000 de ani in urma in China in epoca neolitica. In esenta are la baza o traditie sofisticata si bine cizelata de pe timpul dinastiei Tang si reprezinta un sistem bazat pe cercetarea fortelor ceresti-TIMPUL si cercetarea fortelor pamantesti-SPATIUL si modul de interactionare al acestora prin propriul QI. Practic prin interactionarea acestor doua forte se urmareste un ECHILIBRU care se numeste FENG SHUI.
Conform principiilor Feng shui , designul unui centru comercial de succes este unul in care energia QI-ul, poate sa pluteasca sau sa se invarta usor prin interior.
Magazinele si mall-urile sunt in continuare marile centre de intalnirea si shoping ale omenirii.
Unele au mai mult succes decat altele, dar privite de ochiul unui maestru feng shui pot capata imediat o caracterizare favorabila sau nu.
Galeriile Lafayette din Paris sunt celebre si sunt un exemplu al capacitatii cladirilor de a atrage energia buna. Interiorul inalt si circular permite energiei sa circule liber, oferindu-i vizitatorului o senzatie de libertate, de energie crescuta si de placere. Liniile lojilor de sus seamana cu niste aripi deschise, iar galeriile de la nivelul superior sunt ca niste pleoape deschise ai unor ochi blajini, gata pentru a primi lumina ce se revarsa inauntru prin superba cupola de sticla.

Uriasul Eaton Center din centrul orasului Toronto, cu nenumaratele sale curbe si cercuri, se conformeaza multor principii feng shui, colturile treptelor sunt rotunjite pentru a nu forma sageti otravite, creand deplasari armonioase ale energiei.
La distanta, spre cer, sculptura suspendata formeaza un card de gaste aterizand, in acelasi fel in care este intampinata si energia care coboara in acest imens spatiu, fiindu-i permis sa se miste calm inauntru. Daca ramai cu orele in aceste locuri, nu vei fi decat binecuvantat de incarcatura unei energii pozitive bine meritate.



Read more...

sâmbătă, 18 aprilie 2009

PASTE FERICIT !

Va doresc la toti multa multa fericire si multa sanatate, sa aveti un Paste Fericit!
Azi am vazut un film cu un video muzical care mi-a demonstrat inca odata ca in viata daca ai un vis este bine sa nu renunti niodata la el, trebuie sa crezi in el si sa il vizualizezi in fiecare zi! Atunci, cu siguranta se va implini.



Si toata diferenta a fost facuta de voce, deoarece, juriul din Britain's got Talent au privit-o foarte sceptic au intampinat-o cu cuvintele "o mizerie, ce altceva", din cauza aspectului neingrijit.

Cateva minute mai tarziu insa, dupa ce Susan Boyle a interpretat melodia "I Dreamed a Dream" din musicalul "Mizerabilii", aceiasi oameni care s-au uitat la ea cu dispret s-au ridicat in picioare si au aplaudat-o.

Susan Boyle a reusit sa faca presa si intreg Internetul sa vuiasca, unul dintre clipurile din cadrul competitiei a insumat peste 33 milioane de accesari. Ea este acum pe cale sa semneze un contract cu una dintre cele mai mari case de productie din lume.

Read more...

vineri, 17 aprilie 2009

Mobila haute couture FENDI fotoliu Crystal



Disignul de interior se suprapune perfect cu lumea modei, astfel mari designeri trec la domenii din ce in ce mai diverse.
Canapele, scaune, lumanari,mese toate se inscriu perfect in cataloage de primavara-vara. Artistul, in cazul de azi FENDI s-a gandit ca nu ar incadra sa-ti asezi poseta marca Fendi pe o mobila oarecare, asa ca a creat un fotoliu cu fatete multiple si a daruit finisaje precum unei pietre pretioase. Are o aliura perfecta si arata ca o sculptura.
Tapiteria este de piele de o calitate deosebita. Pretul unui astfel de fotoliu porneste de la 3000 dolari. Produsul se gaseste in mai multe culori la Casa Fendi in Italia -Roma.

Read more...

marți, 14 aprilie 2009

Retelele sociale ajuta in tranzactiile imobiliare ? Twitter un miniblogging care iti vinde casa ?

URMARESTE-MA pe TWITTER: http://twitter.com/imobiliare_ro



CUM A INCEPUT TWITTER ?


Oamenii se grupeaza pe internet in grupuri sociale de business pentru a-si facilita o socializare mai buna si pentru a face tranzactii.
Vreau sa va spun ca atunci cand mi-am facut cont pe Twitter nu prea am inteles la ce imi foloseste acest lucru. Interfata http://www.twitter.com/ este un desen foarte frumos, inscrierea se face intr-un minut si gata esti si tu un tweetple.
Urmeaza sa-ti anunti si sa-ti cauti prieteni si domenii de interes si sa-ti largesti reteaua.
Pe Twitter poti sa faci un anunt de vanzare,cumparare,inchiriere sau schimb de imobil gratis chiar din contul tau.
Twitter are foarte multe aplicatii, situri gen ,,lipitoare,, care executa o gramada de comenzi care ajuta sa-ti faci anutul mai bine si mai repede, este o unealta de marketing la indemana oricui.
Poti sa-ti faci o pagina de business sau o pagina despre un proiect de aici:http://twitter.pbwiki.com/Apps
Am gasit niste fimulete video foarte reprezentative depre ce inseamna Twitter, va invit sa le vedeti:







Read more...

luni, 13 aprilie 2009

Jones Lang LaSelle despre imobiliarele din Romania

,,The Bulgarian real estate sector has seen a continuous growth spanning seven years but now for the first time since the European Union accession of Bulgaria and Romania both countries are dealing with a significant stagnation in the market.
Experts foresee that 2009 will be particularly difficult for the residential segment in Bulgaria and Romania.

A report, released by Jones Lang LaSelle, the international real estate company consultant, predicts that the market in Europe's two youngest members will shrink further, causing a price reduction of as much as 20 per cent, particularly in certain areas of Bucharest and Sofia.

Values of houses and flats in Bulgaria fell for the first time in seven years at the end of 2008, reaching a 4.1 per cent drop on a quarterly basis. For Sofia, however, the decrease was 3.9 per cent although data indicated that, overall, on an annual basis a growth of 12.4 per cent was registered. The situation is exacerbated by the failure to complete several projects on time, whereas others have been scrapped altogether. In light of the latest market developments, "a large section of the residential property offers for sale in Romania and Bulgaria do not meet local criteria and demand", the report says.,,

Pieţele imobiliare din România şi din Bulgaria vor continua să scadă, ducând la o ieftinire a proprietăţilor cu până la 20%, arată raportul publicat de consultantul imobiliar internaţional Jones Lang LaSelle.

Sectorul imobiliar din Bulgaria a înregistrat o creştere continuă timp de şapte ani, însă acum, pentru prima oară de la aderarea Bulgariei şi României, ambele ţări se confruntă cu o stagnare semnificativă a pieţei. Astfel, experţii prevăd că 2009 va fi un an extrem de dificil pentru sectorul rezidenţial din Bulgaria şi România.
Valoarea caselor şi apartamentelor din Bulgaria a scăzut la sfârşitul lui 2008 pentru prima oară în ultimii şapte ani, înregistrând o scădere trimestrială de 4,1%. În cazul Sofiei, totuşi, scăderea a fost de 3,9%, deşi datele indicau că, raportat anual, preţurile au crescut cu 12,4%.
Situaţia este agravată şi de faptul că mai multe proiecte nu au fost finalizate la timp, în timp ce altele au fost abandonate. În contextul celor mai recente evoluţii ale pieţei, "multe oferte rezidenţiale din România şi din Bulgaria nu întrunesc criteriile locale şi cererea", arată raportul.

Potrivit datelor Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România (UNNPR), tranzacţiile imobiliare înregistrate în primele două luni ale anului au scăzut cu 37,43% comparativ cu perioada similară a anului trecut.
Astfel, în perioada ianuarie - februarie 2009 au fost înregistrate 48.610 de tranzacţii imobiliare, în scădere cu aproximativ 29.000 faţă de perioada ianuarie - februarie 2008, când au fost înregistrate 77.695 de tranzacţii imobiliare


surse:Reuters si NewsIn

Read more...

vineri, 10 aprilie 2009

SCAM-uri mai putin obisnuite in imobiliare


SCAMUL este la moda, in ultimul timp am primit frecvent scam de la Raiffesen Bank, de la Bancpost, iar de Nigerian scam a auzit toata lumea.
De Google Scam nu am mai auzit pe nimeni din Romania, asa ca vreau sa va atentionez si pe voi.
Iata ce am primit:
,,de laThe Google Team telceker@boun.edu.tr
răspunde lamrf.henson@msn.com
către data9 aprilie 2009, 14:11 subiectGoogle Online Promo © 2009trimis deboun.edu.tr
ascunde detaliile 14:11 (acum 22 ore)
Răspundeţi

Dear Valued Customer,Your e-mail have emerged as a winner of £500,000.00 GBP (Five Hundred ThousandBritish Pounds) in our on-going promotion.Your Winning details are as follows:Computer Generated Profile Numbers (CGPN):7-22-71-00-66-12, Ticket number:00869575733664, Serial numbers:/BTD/8070447706/06, Lucky numbers:12-12-23-35-40-41(12).
Contact Mr. Francis Henson for more details through the contact below:
Mr. Francis Henson,Email: promo.announcement01@gmail.com
Sincerely,
Mrs Anna Johnson

Si un alt scam primit pe linia de imobiliare suna asa:

You are receiving this email because Paul Hafiz (hot prospect) has emailed you from your website from Agent Listing# 2298908 (Bucuresti).

Email:hafizpaul@gmail.com

Phone:00447031818035
Comments:Hello Stefania, I am Mr. Paul Hafiz writing to inform you of our desire to invest in your country on behalf of Sheikh Princess Haya of United Arab Emirates. Considering her very strategic and influential position, she would want the transaction to be as strictly confidential as possible. She further wants her identity to remain undisclosed at least for now, until the completion of the transaction. Hence her desire to have you as her overseas agent to protect and invest her funds into a Real Estate business. I am therefore directed to inquire if you would agree to act as her overseas agent in order to actualize this transaction. If you can handle this then you can get back to me via the email or telephone number +447031818035 for further briefing.
Regards Paul Hafiz.
Asa cum zice si Judy (vezi poza de mai jos), la inceput m-am entuziasmat foarte tare, ca ia uite cine ma cauta pe mine, dupa care am inceput sa fac cercetari despre printesa si dl Paul Hafiz pe net si am descoperit ce v-am relatat si voua.

Read more...

miercuri, 8 aprilie 2009

Sa cumperi un cheeseburger dublu sau o casa ?


Criza economică şi imobiliară din SUA a atins cote inimaginabile.
Deşi nu poţi face multe cu un dolar în Detroit, de exemplu poţi să cumperi un dublu cheeseburger... dar mai poti cumpara o casă, scrie ABC News.
Se ofera drept exemplu o casa clasica cu două dormitoare, in suprafata de 75 mp, care s-a vândut cu 1 dolar.
Colegii nostri de pe continentul american explică acest fapt prin motivul că vânzătorii, în acest caz băncile, sunt disperate să scape de proprietăţi.
Dornică să vândă proprietatea, banca a pus-o la vânzare, dar nimeni nu s-a înghesuit să o cumpere.
Aşa s-a ajuns la incredibilul preţ de un dolar. În plus, banca a fost de acord să plătească 2500 de dolari comision la vânzare şi alţi 1000 de dolari bonus.
Toate cheltuielile se ridică la aproximativ 10 mii de dolari. În ciuda preţului modic, locuinţa a fost vândută abia după 19 zile. A fost cumpărată de o femeie din zonă, care a declarat că proprietatea este o investiţie.
Se intampla aceasta deoarece în fiecare lună banca pierde mii de dolari cu costurile de întreţinere şi taxe pentru a ţine o casă preluată.

De altfel, în zona în cauză sunt peste 40.000 de locuinţe goale, preluate de bănci iar preţul mediu este în jurul a 7000 de dolari.
În multe cartiere, aceste case costau acum trei ani intre 75.000 si 400.000 de dolari.

Read more...

marți, 7 aprilie 2009

De ce sa cumperi o franciza imobiliara

Sunt multi care ma intreaba de ce am cumparat o franciza imobiliara.
In primul rand am ales RE/MAX – pentru ca este franciza imobiliară nr.1 mondial !

IN PRIMUL RAND CE ESTE SI DE UNDE VINE RE/MAX ?
ISTORIA UNEI FIRME DE TALIA RE/MAX ESTE PLINA DE BUCURII si SUCCES DAR NU ESTE LIPSITA DE MULTA MUNCA SERIOASA SI MULTE SACRIFICII !



Pentru ca sunt foarte bine detaliate si explicate in cele 10 motive pentru care sa alegi RE/MAX le prezint ca atare:

…Doar 10 motive pentru a deveni partener RE/MAX !

RE/MAX – franciza imobiliară nr.1 mondial®

Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăţi decât RE/MAX ®

10. E afacerea ta, pentru tine, dar nu de unul singur !

Vrem să înveţi din succesul nostru. RE/MAX a fost creat de profesionişti de top in domeniul imobiliar. Ştim drumul spre succes, iar realizările noastre din ultimii 36 de ani o demonstrează.Intră în cea mai mare reţea de agenţii imobiliare independente, aflate in acelaşi sistem, sistemul RE/MAX. Dacă doreşti să îţi construieşti o agenţie imobiliară de succes, trebuie să priveşti cu atenţie oportunitatea pe care ţi-o oferă RE/MAX. Fă pasul decisiv! Fii partener RE/MAX !

Take a Step Above the Crowd®

9. Peste 5 miliarde de vizualizări într-un singur an, ale spoturilor tv ale RE/MAX, mai mult decât oricare altă reţea de agenţii imobiliare.

Un buget anual mondial de publicitate de peste 2 miliarde de dolari… Spoturi premiate la festivaluri de publicitate, difuzate in campanii intense, sprijină dezvoltarea continuă a reţelei RE/MAX şi, totodată, atrag clienţii pentru agenţiile francizate RE/MAX . Astfel toată lumea caştigă! Chiar în acest moment, cineva, undeva în lume, vizionează, ascultă sau citeşte o reclamă RE/MAX. Acea persoană ar putea fi chiar următorul tău client!
"Marcă extrem de puternică", RE/MAX se implică şi în competitii sportive de anvergura cum ar fi Formula 1, Cupa UEFA, Cupa mondiala de schi, Turneele europene sau nord-americane de golf ori in proiecte caritabile (Brest Cancer Foundation, Komen for the cure sau Children`s Miracle Network)…
RE/MAX este una dintre cele mai cunoscute mărci mondiale. şi una dintre cele mai respectate! Cei care vând sau cumpără proprietăţi imobiliare ştiu de ce vin la RE/MAX. Imaginează-ţi agenţia ta imobiliară, purtând sigla RE/MAX . Nu există o combinaţie mai bună!

Premier Market Presence®

8. RE/MAX ştie!

RE/MAX a ştiut din prima clipă care este piaţa si cine sunt clienţii!!!
Şi tu vei sti si ce stie RE/MAX – să fii cel mai bun din lume în imobiliare! Mai mult, vei avea acces la sistemul RE/MAX , cel mai complex sistem global imobiliar.Un sistem informatic mondial, de cereri si oferte exclusive, de referinte locale-nationale-internationale, de locare – relocare, rezidentiale si comerciale etc…"Networking" - lucrul intr-o retea mondiala de agentii imobiliare care isi genereaza reciproc clienti: Sistemul de listare pe internet, in reteaua internationala RE/MAX aduna si uneste cereri si oferte exclusive din intreaga lume , oferte care pot fi accesate simultan in peste 40 de limbi diferite!!! Acesta , impreuna cu sistemul de referinte si cu cel de matching, implemente de RE/MAX pe plan mondial au creat cea mai eficienta retea de agentii imobiliare independente care coopereaza intr-un parteneriat perfect.

The real estate leaders®

7. RE/MAX atrage şi formează profesionişti de top în domeniul imobiliar.

Trainerii noştri te vor învata cum sa devii cel mai bun în branşă şi îţi vor oferi sprijin si consultanţă profesioniste, ori de cate ori ai nevoie. Trainerii RE/MAX te vor învata cum sa devii cel mai bun în branşă şi îţi vor oferi sprijin si consultanţă profesioniste. Noi credem că succesul partenerilor noştri este succesul nostru! De aceea vom fi lângă tine când vei avea nevoie de noi!
RE/MAX a stabilit noi standarde în domeniul imobiliar, gestionând cele mai noi tehnologii informatice, strategii de vânzare, inovaţii de marketing şi afaceri. Acestea determina ca partenerii RE/MAX sa realizeze cele mai multe tranzactii din industria imobiliara.



Home of the Best Agents®

6. RE/MAX a crescut natural, neîncetat de la înfiinţarea in 1973, până în prezent!

RE/MAX a atras în ultimii 10 ani mai mulţi parteneri decat unii dintre competitorii săi în întreaga lor istorie.
Astăzi, RE/MAX are peste 100.000 de asociaţi de vânzari, în peste 6.700 de locaţii, din 70 de ţări. Spre deosebire de unii dintre competitorii săi, RE/MAX s-a dezvoltat organic, natural, fară fuziuni sau achiziţii.
Este momentul să fii şi tu parte a succesului mondial al RE/MAX, ca deţinător al unei francize.

And Still On the Rise®

5. RE/MAX UNIVERSITY, RE/MAX Satellite Network, RE/MAX MainStreet

RE/MAX este prima reţea din industria imobiliara care a avut web-site si este singura ce deţine o retea de televiziune prin satelit RSN®. Acum prin RE/MAX University poti fi online 24 de ore din 24, 7 zile din 7 cu trainingul in domeniul imobiliar la cel mai inalt nivel mondial – cursuri in format digital pentru managerii de agentii sau pentru agentii imobiliari, care pot fi vizualizate, descarcate in laptop ori pe i-pod, permitandu-ti sa te pregatesti oricand, relaxat acasa, in masina sau in avion… De aceea am creat "MainStreet", o impresionantă bază de date, de resurse, de tehnologie etc, accesibila on-line doar partenerilorRE/MAX.
Ce altceva mai vrei? RE/MAX a fost fondata pe inovatie. E determinanta pentru succesul nostru.
Acceseaza http://www.remax.com/ si convinge-te de implicarea noastra in tehnologie si training profesional.

Main Street. Not Wall Street.®

4. Pentru ca , încă din prima zi , vei fi "RE/MAX - lider mondial în imobiliare!"

"Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăţi imobiliare decat RE/MAX" este un adevăr pe care ceilalţi "grei" din industria imobiliara nici nu îndrăznesc să îl pună la îndoială! Entrepreneur Magazine plaseaza RE/MAX pe locul 1 in topul mondial al francizelor din industria imobiliară (

www.entrepreneur.com). şi nu doar… Zeci de alte publicaţii sau studii concluzionează că RE/MAX este "cu un pas înaintea competiţiei". Te-ai întrebat vreodata dacă franciza RE/MAX este cea mai bună alegere?...Ascultă expertii!

The Hometown Experts With a World of Experience®

3. Consiliere profesională full-time

Nici o altă reţea imobiliară mondială nu egalează RE/MAX atunci cand vine vorba despre susţinerea partenerilor săi în drumul către succes. Oricând, cu un simplu telefon, intri în legătură cu un reprezentant RE/MAX, care te va consilia în orice problemă legată de dezvoltarea francizei. Noi credem că succesul partenerilor noştri este succesul nostru!
De aceea vom fi lângă tine când vei avea nevoie de noi!

Home of the Best Agents®

2. Devenind partener RE/MAX vei profita, peste noapte, de prestigiul si de notorietatea mondială a mărcii.

Calitate, integritate, profesionalism, prestigiu şi notorietate. Toate vin odată cu numele RE/MAX !
Denumirea RE/MAX, simbolul - balonul cu aer cald, sloganurile sale, toate având notorietate si copyright mondial, vor putea fi folosite şi de tine atunci când vei face parte din marea familie RE/MAX. RE/MAX este una dintre cele mai cunoscute mărci mondiale. Şi una dintre cele mai respectate! Cei care vând sau cumpără proprietăţi imobiliare ştiu de ce vin la RE/MAX. Imaginează-ţi agenţia ta imobiliară, purtând sigla RE/MAX. Nu există o combinaţie mai bună!

Premier Market Presence®

1. Pentru că incă se mai poate!

Niciodată nu a fost un moment mai potrivit pentru a deveni partener RE/MAX. Doar un număr limitat de francize este disponibil în funcţie de populaţia fiecărui oraş. În România, RE/MAX a venit de puţin timp, deci, încă se mai poate! Singura greşeală pe care o poţi face este să nu vii destul de repede la RE/MAX .

When You Get the Facts...It's RE/MAX ®

"Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietati imobiliare decat RE/MAX "



Daca te intereseaza mai multe date despre omul care a adus RE/MAX in Romania citeste mai multe date aici: http://www.moneyexpress.ro/articol_12971/vanzatorul_de_francize.html
si pentru contact acceseaza situl http://www.remax.ro/

Read more...

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Skyline Residence o casa cu cinematograf

Locatia este Los Angeles California SUA si este proiectata de Belzberg Architects.
Proiectul constă într-o casa principala, combinată cu o casa de oaspeti.
Este cotata drept o casa ecologica, construita cu materiale locale, predomina lemnul si sticla.

















Read more...

IQquadro rafinament si lux de exceptii in amenajarea bailor

In trecut apa a fost sinonima cu viata, regenerea si purificarea.
Numai in epoca noastra a fost legata de conceptul de ingrijire corporala:romanii considerau că un organism corect îngrijit este capabil de a mentine sanatatea. Scăldatul în surse de apă caldă, saune si bai de aburi au fost obiceiuri comune la momentul respectiv.


Camera de baie este astăzi, încă o dată, protagonista în viaţa noastră. Dimensiunea acestora creşte, după locul si dimensiunea unde este folosita:în case particulare,hoteluri sau centre SPA.

IQquadro, prin utilizarea tehnologiilor moderne si pentru a spori confortul camera de baie, va ofera solutii complete pentru realizarea de Wellness Center şi Camera de baie de lux pentru hoteluri sau case particulare.
Produsele sunt de un lux si un rafinament desavarsit.

Este de dorit sa avem apartamente si vile la vanzare cu astfel de bai.

Sunt clienti care ne intreaba cand ajunge si luxul adevarat in Romania.


Read more...

vineri, 3 aprilie 2009

Chilipir imobiliar pe spinarea crizei

Nu sunt putine cazurile cand primim cereri de genul:,,Am investitori cu bani cash pentru proprietati aflate in dificultate-Distressed Real Estate,, .
Sunt si in piata romanesca astfel de chilipiruri. proprietarul care ajunge sa vanda in aceste conditii, o face din motive financiare,decat sa-i ia banca tot, mai bine vinde la un pret mult scazut.
Studiu de caz:O cladire de birouri cu o suprafata de 8000 mp, are oprita finantarea de la banca din noiembrie 2008 si nu-si mai poate continua lucrarile pentru finisaje si demararea precontractelor de chirii. In situatia asta, incearca sa vanda 1000-2000 mp din cladire la un pret de 800 euro/mp construit, in conditiile in care s-ar fi vandut in august 2008 la 3000 euro/mp, si recurge la aceasta actiune pentru ca banca ar evalua acest spatiu acum la 400 euro/mp . Iar lucrurile nu raman asa, peste 3-6 luni discutam de oferte mai ieftine.

Read more...

joi, 2 aprilie 2009

South of Fifth si Lamborghini Miami - Categoria imobiliare de lux

Chiar daca globul este in criza, in Miami luxul de cea mai inalta clasa South of Fifth si Lamborghini si-au unit fortele.
Astfel din cele 28 de unitati rezidentiale doar 7 mai sunt la vanzare.
Daca va hotarati sa faceti o achizitie imobiliara intre 6 si 8 milioane de euro, puteti beneficia la pachet si de un Lamborghini.

Ce este South of Fifth ?

Proiectat de arhitecţii Nichols Brosch Wurst Wolfe & Associates, acest complex este o unitate de 28 de proiecte rezidentiale, care este cunoscut la Oceanul Atlantic drept turnuri inalte- South Beach.


"După ce vei intra, nu va mai dori să pleci", spune compania care a construit resedintele: lofts sunt doar nouă, zece condominii, trei penthouses, trei cabanas şi de trei two-story beach houses.
Acest loc satisface cele mai exigente dorinte de lux si trai in lux pe care si le poate dori sau visa cineva.
Pretul unui Lamborghini ajunge la 260000 dolari


Read more...

About This Blog

Mai multe despre mine

Pasionata de fashion
Stefania Trandafir

Sunt implicata in proiecte personale:
Blog de fashion
Colaborator
Scriu despre vacante



  © Blogger template PingooIgloo by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP